Dagens tips: Svara alltid JA, jag har barn…

Standard

Det gick fint att träna i går. Tog det lugnt och kände mest efter vad jag kunde klara och det var bara att stå på tå och ligga på mage som kändes lite. Så bra bra. Nu kör vi igen!

Och ett tips. Om någon någonsin frågar om du har barn i förbindelse att få något så svara ja. Vi har ju köpt ny bil (ja.. det har jag ju inte berättat, det är en nyare bil.. bara 15 år gammal istället för 24år, berättare mer om det hela senare). Men innan vi köpte den har någon kört in i den och skadat framlyktan. Detta är ju då en försäkringssak som inte har något med oss att göra. Men igå morse skulle vi lämna in bilen till reparation och skulle få en lånebil att ha under tiden. På parkeringsplatsen ser vi många fina nya bilar står uppradade. Sweet tänkte vi. En sådan kommer vi får köra runt med i ett par dagar.

När vi lämnar in nycklarna till vår bil och gjort diverse pappersarbete frågar killen om vi körde runt med barn. NEJ NEJ!! Svarar vi. ABSOLUT INTE! Och stilla tänkte vi att så får vi en riktigt fin bil, eftersom det inte finns några ungar att spilla läsk och tuggummi och sånt. Vi tittade på varandra och log och tänkte nu jävlar få vi en fiiiin bil.

Tror du inte att han ger oss en gammal skåpsbil, kall och jävlig, låter som fan och är inte på någotvis bekväm. Även om vi sitter högre uppfrån marken så känner man minsta lilla detalj man kör över. Stilla tittar vi på varndra och tänkte FUCK! Varför sa vi inte ja?

Lämna en kommentar